Открытый чемпионат Украины по Киокушин каратэ (WKB) в г. Запорожье 17-19 мая 2019 г.

Открытый чемпионат Украины по Киокушин каратэ (WKB) в г. Запорожье 17-19 мая 2019 г.


Відкритий чемпіонат України з Кіокушин карате WKB

 

Об 11-й годині 18 травня 2019 року потужний суддівський корпус Всеукраїнського об’єднання «КБДК» та запрошені гості вишикувалися перед головним суддівським столом. Прозвучали фанфари і під Козацький Марш та гучні оплески до головної зали Спортивного комплексу «Мотор-Січ» в Запоріжжі вирушила спортивна гордість України: 548 учасників змагань, аби у чесній боротьбі виявити сильніших, покращити свою майстерність та загартувати бойовий дух.

За нагороди в Козацькій столиці змагалися провідні спортсмени з усіх куточків України від Харкова до Ужгорода, від Сум до Миколаєва, а також міста Києва. Серед них - досвідчені спортсмени–чемпіони України, чемпіони Європи, призери та чемпіони Світу, переможці і призери багатьох міжнародних змагань.

Президент WKB України Шихан Сергій Всеволодов привітав прихильників Кіокушин карате на Першому чемпіонаті України з Кіокушин карате Ворд Киокушин Булокай, який проводиться під егідою Запорізької обласної Ради, Запорізької міської Ради та Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації!

Зі словами привітання до учасників змагань звернувся Почесний Президент Всеукраїнського об’єднання «Кіокушин Будо карате», депутат Верховної Ради України Богдан Руслан Дмитрович та вручив Почесний кубок Шихану Всеволодову. Учасників змагань також привітали почесні гості Депутат Запорізької обласної Ради Ірина Максимова, Голова Олександрівської РДА Валерій Мостовий та Заступник Начальника Управління молоді, фізичної культури і спорту ЗОДА Владислав Ковпак.

У відповідь на добрі побажання та привітання учасників змагань почесними гостями пролунала Клятва бійця Кіокушин у виконанні вихованців Всеукраїнського об’єднання «Киокушин Будо карате» трикратного чемпіона Європи, срібного призера Чемпіонату Світу Максима Сап’яного та Чемпіонки Світу Марини Скамарохової.

У відкритому Чемпіонаті України взяли участь найкращі спортсмени України міст Київ, Дніпро, Полтава, Харків, Херсон, Вінниця, Миколаїв, Золотоноша, Ужгород, Кривий Ріг, Марганець, Кременчук, Луцьк, Павлоград, Ромни, Каховка, Жовті Води, Новомосковськ, наші закордонні друзі - команда Польщі і також господарі Чемпіонату: спортсмени міста Запоріжжя, Запорізької області та міста Мелітополь.

Спортсмені виборювали нагороди в 51 віковій та ваговій категорії в розділах «куміте» та «ката». Прикрасою Чемпіонату стали двобої чоловіків і жінок. Яскраві двобої, дух і воля, піт і кров злилися воєдино. Не обійшлося без блискавичних технік та нокдаунів, які додали яскравості турніру з нокдаун-карате та прикрасились бурхливими оплесками болільників учасникам змагань. Дякуємо лікарям за своєчасну допомогу та професіоналізм.

Не менш яскраві поєдинки з кількома продовженнями мали місце і серед дітей та молоді. Тренери гідно підготували спортсменів до участі у змаганнях.

Змагання, як і мало це бути, відбулися своєчасно без затримок в дружній обстановці, без суттєвих помилок та скарг. Дякую обслуговуючому персоналу за працю та самовідданість справі карате Кіокушин.

Запорізька Спільнота "Кіокушин Будо карате" виражає вдячність і глибоку повагу депутату Запорiзькоi обласної Ради Максимовій Ірині Михайлiвнi за підтримку Чемпіонату і допомогу в розвитку фізкультурного руху серед дітей, молоді та дорослих. Не пропаганда і порожні слова про правильний спосіб життя, а саме безпосередня участь в будівництві того правильного способу життя ставить вас у ряд найяскравіших прикладів діючих людей, Своїм прикладом, прикладом своєї родини депутат Максимова демонструєте можливість будувати здорове суспільство, не обтяжене тягарем балаканини, суспільство вільне від алкоголізму і наркоманії, здатне думати і визначати своє майбутнє! Завдяки старанням депутата Максимової Ірини Михайлівни Чемпіонат України став справжнім святом і учасники отримали гідні ексклюзивні нагороди. Щиро дякуємо вам і низький уклін!

Медичний партнером Чемпіонату виступила Клініка ортопеді, артрології та спортивної травми керована завідуючим Іваном Забєліним. Для забезпечення медичної підтримки учасників на турнірі були присутні лікарі ортопеди-травматологи, експерти у спортивній травматології та ортопедії.

З великим задоволення та в знак вдячності за підтримку Кіокушин карате в Україні Запорізька Спільнота «Кіокушин Будо карате» висловлює Подяку нашим меценатам та партнерам:

Ігорю Шишці, Головному лікарю Запорізької обласної лікарні;

Іван Забєліну, завідуючого кліникой ортопедії Запорізької обласної лікарні отримати подяку.

Підприємцям Євгенію Вайновському та Віталію Пікулю.

Дякуємо вам за ваш вклад у підтримку спорту в Україні!


ОСу!

Сенсей Дмитро Айкін,

Головний суддя

Першого Чемпіонату України

з Кіокушин карате WKB


Скачать результаты соревнований ЗДЕСЬ.

Галлерея

  • IMG_9285.JPG
  • IMG_9283.JPG
  • IMG_9277.JPG
  • IMG_9269.JPG
  • IMG_9268.JPG
  • IMG_9260.JPG
  • IMG_9249.JPG
  • IMG_9240.JPG
  • IMG_9237.JPG
  • IMG_9232.JPG