Традиційний екзаменаційно-атестаційний семінар 11-13 травня 2018 р.

Традиційний екзаменаційно-атестаційний семінар 11-13 травня 2018 р.

11-13 травня 2018 року в спортивній залі СЗОШ №1 відбувся традиційний екзаменаційно-атестаційний семінар з кіокушин карате під керівництвом старшого тренера молодіжної збірної України, діючого чемпіона Європи з кіокушин карате в розділі «ката», одного з кращих спеціалістів з кіокушин карате - сенсея (3-й дан) Ігоря Доценка (м. Херсон). 

 

В зборах взяли участь близько 30 вихованців міськрайонного спортивного клубу «Арадеш» (тренер Сайфулла Магомедов). 

 

Метою семінару була стандартизація техніки карате, згідно з вимогами Міжнародної організації «WKB», підвищення майстерності спортсменів, ознайомлення з новою технікою та здачею екзаменів на учнівські ступені («кю»). 

 

За три дні роменські спортсмени пройшли важкий шлях тренувань та здобули нових знань. Було дійсно важко, так як близько 20 спортсменів приймали участь в семінарі вперше. 

 

Кульмінацією зборів, як і завжди, стала здача екзамену на «кю» та проведення боїв. Кожний спортсмен повинен був провести від 6 до 10 поєдинків без перерви з різними суперниками. 

 

Цей семінар є гарною сходинкою до подальших перемог у змаганнях різного рівня. Юнаки та дівчата пройшли ці іспити з успіхом, з чим всіх і привітав сенсей Ігор Доценко - спортсмени отримали сертифікати на «кю». 

 

Сенсей Ігор Доценко також відзначив найбільш технічних каратистів: Ніколаєнка Арсенія (СЗОШ №1) та Молошного Валерія (с. Пустовійтівка). За «бойовий дух» було відзначено Хмелівського Сергія (СЗОШ №2) та Гюлера Давида (с.Рогинці). 

 

Тренер, спортсмени та батьки щиро дякують за надану фінансову допомогу депутату міської ради Костянтину Малишеву, приватному підприємцю Анатолію Козію та директору школи Валентині Судьїній за надану спортивну базу. 


Добірка світлин доступна за цим посиланням.