УТС в г. Скадовск 25-27.10.2019 г.

УТС в г. Скадовск 25-27.10.2019 г.

Золотава осінь, біле кімано.


За традицією, щоосені з усіх куточків нашої карате-країни каратисти з'їзжаються до самого "екватору" українського кіокушину - Херсону. Місто, де завжди гаряче, де день і ніч маленькі та великі бійці відточують свою техніку та навички під пильним поглядом Шихана Всеволодова. Цікаві лекції, тренування, нові техніки бою. Про все це та інше, з чим мали справу Запорізькі каратисти також на Осінньому сборі КБДК у Скадовську.

Все почалося зі збору команди, яка у кінцевому підсумку склала 51 спортсмен і як пізніше встигли запримітити і інші учасники сбору "Де не глянь, одні козаки!" Так, нас було багато. Але ще одна річ, на яку звернули увагу, це на те, що Козаки то одне, але скільки ж козачок! Це ще одне підтвердження того, що дівчата - справжні бійці!

Сбори почалися, як заведено, відкриттям, а саме першим тренуванням. Вже на ньому ми всі відчули ту саму "соковитість" праці. Вже з перших хвилин Шихан зустрів учасників новою бойовою технікою. Несамовито. Тренування кіхону це добре, але погодьтеся, буває таке, коли хочеться зняти з себе "воїнське" вбрання та трошки відчути легкість. Для цього є бойові тренування. " І знов те коло, знов у ньому він, Великий, повідує, як і що нам треба бити". На них каратисти могли попрацювати в парах з "падами" та відчути твердість своїх ударів. Насичений бойовий день. Між тренуваннями, звичайно, спортсмени відпочивали та мали час на саморозвиток. О 22:00- відбій та міцний чемпіонський сон.

Ката - ще один розділ Кіокушину, без якого не існує справжнього бійця. Кожні сбори за ще одним звичаєм проводиться Чемпіонат з ката. Емоційно. Можливість виявити свої помилки, щоб у подальшому виправляти їх. 14 категорії, чемпіони, призери і ті, хто проявили дух, стремління перемагати. "Amat victoria curam"! Далі - більше!

Кожні сбори це також можливість підвищити свій ступінь, а саме КЮ-ТЕСТ. Невід'ємна складова кю-тесту- екзамен з фізо: віджимання від полу, присідання, стійка на руках, розтяжка та все, на що вистачить фантазій та амбіцій атестуючого інструктора. Ну, дуже цікаво. Наступна зупинка - екзамен кіхон. Ката, техніки, блоки, удари все, відповідно Кю бійця, що атестується. Важко. Три години і...Як сказав би Шихан "Це була розминка, їдемо далі". Тест куміте. Кожен боєць проводить стільки боїв, скільки треба, щоб здати на Кю. Проявляє свій дух, майстерність ведення бою. Доречі, а що до підтримки? Підтримка також невід'ємна частина кю тесту, як і будь якого змаганнях. Бо ж є ті, кому важко не тільки фізично, але ї морально. А знаючи, що за твоєю спиною команда, як не як, але набагато легше. Кю-тест завершено. Усі радісно вітають тих, хто пройшов та посів нову ступінь та надають впевненості рухатись далі тим, кому трішки не вистачило. Так тримати!

Для таких героїв, які не проходили Кю-тест, є трошки інша розвага. Барабанний дроб, і...Марафон боїв! Так! 50 боїв, обмін досвідом, силами. 3-и години боїв, втома, але жага дійти до кінця бере верх. Гладіатори! Попрацювали на славу.

Фініш! Щасливі та втомлені збираємо шкарпеточки в торбу та їдемо далі! Кажемо ДЯКУЮ усім, хто був нашими спаринг-партнерами протягом сборів, підтримував та стимулював нас не сдаватися.

Виражаємо величесзну подяку від всіх нас Шихану Сергію Сергійовичу Всеволоводу за його лекції та повчання! Ви робите нас ще сильнішими, мудрішими та впевненішими у самих собі!

Окрема подяка тренерському складу Запорізького Доджо "ShyoShiKanTetsu" за можливість у розвитку спортсменів, за можливість знаходити нові знайомства та можливість брати приклад з найсильніших! ОСУ!


Кочеткова Вероніка,

Скадовськ-Запоріжжя, жовтень 2019




Результаты атестации СКАЧАТЬ.


Результаты по ката Скачать.

Галлерея

  • IMG_20191027_091648.jpg
  • Буфер обмена01.jpg
  • Буфер обмена02.jpg
  • IMG_20191027_091646.jpg
  • IMG_20191027_091622.jpg
  • IMG_20191027_091620.jpg
  • IMG_20191027_091607.jpg
  • IMG_20191027_091601.jpg
  • IMG_20191027_091558.jpg
  • IMG_20191027_091426.jpg