Весенний учебно-тренировочный сбор по киокушин каратэ в г. Скадовске с 30.04. по 2.05.21 г.

Весенний учебно-тренировочный сбор по киокушин каратэ в г. Скадовске с 30.04. по 2.05.21 г.

Тёплыми днями и ясной погодой встретило нас Скадовское море, 30 апреля 2021 года. Традиционно, в 12:00, начались первые тренировки: у детей, под руководством сенсеев Дмитрия Белоброва, Доценко Игоря и сэмпая Всеволода Всеволодова - на территории пансионата "Скадовск" и у старших - под руководством шихана Всеволодова в спортивном зале "Колос".

Тренировок на этих сборах было две: два дня, по две тренировки + три экзамена для атестующихся в конце и кумитэ марафон для бойцов федерации.

Слава и честь тем спортсменам, тренерам и родителям, которые смогли собраться в городе Скадовск со всей страны и отдать себя любимому делу: вместе тяжело тренироваться, весело отдыхать и делиться впечатлениями от того невероятного количества информации, которую провёл шихан через наши тела, нервы и сердце.

Ждём летних сборов и готовимся к всеистощающей жаре и приятным тяготам упорного труда каратиста.


Чемпіонат в розділі «ката». Скадовськ, травень 2021.

 

01 травня 2021 року в рамках Весняного навчально-тренувального збору Кіокушин БуДо карате відбувся черговий чемпіонат з кіокушин карате в розділі «ката». Невелика кількість учасників, 26 спортсменів, дозволило виділити більше часу для проведення суддівського семінару і провести чемпіонат більш якісно, ​​не озираючись на часові обмеження. Природно, що зменшення кількості учасників відбулося за рахунок якісного зростання технічних навичок спортсменів. Найбільша кількість учасників, як завжди, в категорії 10-11 років і фактично кожен з них був гідний стати першим і зійти на п'єдестал. Гідний рівень техніки, видовищні виконання ката, кваліфіковані дії суддів зробили чемпіонат яскравим прикладом проведення подібних заходів. Мета подібних чемпіонатів швидше навчання суддів роботі в команді, правильній оцінці дій спортсменів, напрацювання практики суддівства в розділі «ката», застосуванні теоретичних знань на практиці, встановлення етикету і правил поведінки на татамі учасниками і суддями.

 

Без ката неможливо придбати і розвинути в собі Сінгітай, єдність духу (свідомості), ги (техніки, вміння) і тай (тіла). Тільки практикуючи ката можливо в поєдинку висловити впізнавану техніку кіокушин карате, а не боксу або тхеквондо. Ката - найважливіший елемент підготовки спортсменів.

 

Висловлюємо подяку всім спортсменам і тренерам, які в тяжких умовах всесвітньої пандемії мають можливість і мужність тренуватися і брати участь в змаганнях. Осу!

 

Сенсей Дмитро Айкін,

м. Скадовськ 01 травня 2021 року

 


Галлерея

  • IMG_5420.JPG
  • IMG_5415.JPG
  • IMG_5385.JPG
  • IMG_5372.JPG
  • IMG_5336.JPG
  • IMG_5312.JPG
  • IMG_5272.JPG
  • IMG_5262.JPG
  • IMG_5219.JPG
  • IMG_5197.JPG